Kivitalon esittely

Pyydä kivitalotarjous

Palvelumme erityisyys

Yksilöllisyys ja vaivattomuus ovat nykyaikaisen ihmisen valinta ja meiltä ne ovat saatavissa yhdellä sopimuksella. Tarjoamme laajan palvelutuotteen, jossa koordinoimme hankkeen suunnittelusta muuttopäivään saakka. Asiantuntemuksella sekä tehokkaalla tuotantoprosessilla aikaansaadaan asumisen iloa laadukkaassa kivitalossa. Sinulle palvelumme on selkeä ja turvallinen kokonaisuus, jonka saavuttamisesta teemme mahdollisimman helppoa. Tyypilliset asiakkaamme elävät täyttä elämää ja ostavat tuotteita, joista kokevat ylpeyttä.

Kivitalohankkeen toteutus

Kaikki alkaa huolellisesta tarvekartoituksesta ja suunnittelusta. Hankkeen perustana on arkkitehtisuunnittelu, joka voidaan toteuttaa niin Kivitalokeskuksen kuin asiakkaan koordinoimana. Kun arkkitehtisuunnitelmat ovat valmiit, hoidamme hankkeen loppuun.

Tekninen suunnittelu ja laskenta tehdään arkkitehtisuunnitelmien pohjalta asiakkaan toiveet huomioiden. Arkkitehtuurin lisäksi asiakas valitsee varustelun talon sisä- ja ulkopuolen osalta. Sujuvan toteutuksen mahdollistaa varustelun yksityiskohtainen määrittäminen ennen työmaan käynnistämistä.

Palvelukokonaisuudet

Helpoin polku valmiiseen kivitaloon. Muuttovalmiissa toimituksessa kokonaisuus määritellään asiakaskohtaisesti. Ylivoimaisesti kiinnostavimpana tuotteena, tämä palvelukokonaisuus on toimintamme keskiössä ja ensisijainen vaihtoehto. Muuttovalmis toimitus sopii aktiiviselle ihmiselle, joka haluaa järjestää asumisensa huolettomasti ja ammattilaisen toteuttamana.

Hyvin toteutettu sisustusrakentaminen on osa toimivaa ja viihtyisää kotia. Sisustusta vaille -toimitus on erinomainen laajuus jos kodin sisustuksen toteuttamisen haluaa tehdä itse tai teettää jollain toisella ammattilaisella. Koska toimituslaajuus on kokemuksella suunniteltu, sen ostaminen on selkeää ja sisustusvaiheeseen siirtyminen sujuvaa. Vaikka sisältö on suppeampi kuin muuttovalmiissa kokonaisuudessa, talo on tekniikaltaan ja ulkopinnoiltaan valmis kokonaisuus.

Laadukkaan kivirungon hankinta on sukupolvia kestävän kodin tärkein osa. Valmiiksi pystytetyn runkopaketin voi hankkia vaikka kaikki uuden kodin yksityiskohdat eivät olisi vielä selvillä tekniikan, varustelun tai sisustuksen osalta. Kivitalon voi ostaa osissa – ensin toteutetaan erinomainen runko ja toimitusta voidaan jatkaa joustavasti valmiiksi asti.

Mikä toimituksessamme on niin mahtavaa?

R

Helppo ja vaivaton toteutus

Hoidamme projektin siten, ettei sinun tarvitse puuttua rakentamiseen. Kun projekti on ammattilaisten johtama, sekä laatu että kustannukset pysyvät kontrollissa. Vapaasti omien arkkitehtiluonnosten mukaan suunniteltu toteutus mahdollistaa yksilöllisten unelmien toteuttamisen.

R

Varmasti paras tarjous

Toimituksemme on hyvin laaja ja sen määrittely hoituu ammattilaiselta käden käänteessä. Täysin digitalisoitu tuotemäärittely ja -laskenta varmistavat alan luotettavimman ja vakaimman hinnoittelun. Kivitalokeskus on massaräätälöinnin edelläkävijä.

R

Laajin valikoima varustelua

Kivitalo meidän toteuttamana ei ole vain rakennettava talo. Tarjoamme laajan valikoiman varusteita ja sisustustuotteita, joista räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus. Saat valita sisällön ja lopputuloksen, me rakennamme sen.

R

Luotettava ja turvallinen

Epäorgaaninen rakenne tekee rungosta kestävän ja energiatehokkaan. Kivirunko on täysin vesi- ja ilmatiivis, mutta päästää vesihöyryä lävitseen antaen rakenteen hengittää. Säiden vaihtelu ja ulkoilman epäpuhtaudet pysyvät kivirungon ulkopuolella. Kivi on rakennusmateriaaleista kosteusteknisesti paras, se ei lahoa, homehdu eikä päästä ilmaan ei toivottuja hiukkasia.

R

Energiatalous kuntoon

Energiatehokkuus voidaan maksimoida kivirungolla. Massiivisella kivirungolla on myös kyky tasata lämpötilojen vaihtelua sisätiloissa. Toimituksessamme otetaan rakennuksen energiatalous huomioon kokonaisuutena – runkomateriaalin lisäksi lämmöntuotto suunnitellaan optimaalisesti.

R

Helppo hoitaa ja ylläpitää

Kivitalossa asuvan ei tarvitse käyttää aikaansa ylläpitoon ja huoltomaalaukseen. Saumaton rappauspinta on teknisesti ja esteettisesti varma vaihtoehto. Kalustamisen ja sisustamisen voi tehdä mielensä mukaan yhtenäisen seinämateriaalin ansiosta. Portaat ja välipohjat eivät anna periksi vielä sukupolvienkaan päästä.

Me halusimme kivitalon!

Pientalohankkeen aikataulu

Pientalohankkeen aikataulu on helppo jakaa kahteen kokonaisuuteen – suunnitteluun ja rakentamiseen. Suunnitteluaikataulussa otetaan huomioon kohteen erityispiirteet ja varmistetaan, että kaikki suunnittelun osa-alueet saavat riittävästi huomiota. Arkkitehtuurin, rakenteen ja talotekniikan suunnittelun tulee istua saumattomasti yhteen ja tuottaa lisäarvoa kokonaisuutena. Suunnitteluaikataulu valitaan kohdekohtaisesti ja on tyypillisesti noin 2 kuukautta.

Rakentamisvaiheen aikataulu määräytyy kohteen koon ja varustelun mukaan, ja sisältää enemmän vaihtelua. Kokeneiden suunnittelijoiden ja laadukkaan suunnittelun ohjauksen tuloksena on tahdistettu työmaa. Työmaa käynnistetään kun toimitussisältö on tarkasti määritetty, mikä antaa hyvät nuotit rakentamisvaiheen jokaiseen hetkeen. Rakentamisvaiheen kesto on vähintään 5 kuukautta ja voi haastavissa kohteissa nousta aina 12 kuukauteen saakka. Koska kivitalot rakennetaan paikalla muuraten, vuodenajalla ja sijainnilla on väistämätön aikatauluvaikutus. Kivitaloja rakennetaan ympäri vuoden, talvirakentamisen aikatauluvaikutus huomioiden.

 

Pientalohankkeen kustannukset

Kustannukset ovat aina kuuma puheenaihe ja keskustelua ruokitaan yksipuolisilla sekä tiettyyn osa-alueeseen keskittyvillä arvioilla. Osa-alueiden kustannusten merkitys kuitenkin vähenee laajempaa kokonaisuutta arvioitaessa. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden harpata osa-alueiden hintavertailusta todellisten kokonaiskustannusten arvioimiseen. On ensiarvoisen tärkeää saada sitova tarjous hankkeen loppuun saattamisesta jo ennen hankkeen käynnistämistä. Budjetti on rakennushankkeen kriittisin realiteetti ja se tulee pitää mielessä arkkitehtisuunnittelusta loppusiivoukseen.

Olemme voineet käytännössä huomata, että palvelun paraneminen ja toimituksen laajeneminen ovat vaikuttaneet asiakkaan ostopäätökseen positiivisesti. Tieto laajemmasta kivitalotoimituksesta on kantautunut laajemman yleisön korviin ja nykyään valtaosa kysynnästä kohdistuukin täysin valmiisiin paketteihin. Määrätietoinen toiminnan kehittäminen on mahdollistanut laajan kokonaisuuden tarjoamisen kilpailukykyiseen hintaan, mikä on omiaan vakiinnuttamaan tuotteen aseman markkinoilla. Palvelemme kivitaloa etsivää välittömästi ja henkilökohtaisesti – onhan kyseessä koko elämän mullistava hankinta. 

Miten sinun projektisi toteutetaan?