Kivitalon esittely

Pyydä kivitalotarjous

Basso kivitalon erityisyys

Yksilöllisyys ja vaivattomuus ovat nykyaikaisen ihmisen valinta ja nyt ne ovat saatavissa yhdellä sopimuksella. Kyseessä on laaja palvelutuote, jossa kivitaloasiantuntijamme koordinoivat hankkeen suunnittelusta muuttopäivään saakka. Henkilökunnan asiantuntemuksella sekä tehokkaalla tuotantoprosessilla aikaansaadaan asumisen iloa laadukkaassa kivitalossa. Sinulle toimitus on yksi kokonaisuus, jolla on yksi pitävä hinta. Kivitalokeskuksen asiakkaat elävät täyttä elämää ja ostavat tuotteita, joista kokevat ylpeyttä.

Kivitalohankkeen toteutus

Kaikki alkaa huolellisesta tarvekartoituksesta ja suunnittelusta. Hankkeen perustana on arkkitehtisuunnittelu, joka voidaan toteuttaa niin Kivitalokeskuksen kuin asiakkaan koordinoimana. Kun arkkitehtisuunnitelmat ovat valmiit, Kivitalokeskus hoitaa hankkeen loppuun.

Tekninen suunnittelu ja laskenta tehdään arkkitehtisuunnitelmien pohjalta asiakkaan toiveet huomioiden. Arkkitehtuurin lisäksi asiakas valitsee varustelun talon sisä- ja ulkopuolen osalta. Sujuvan toteutuksen mahdollistaa varustelun yksityiskohtainen määrittäminen ennen työmaan käynnistämistä.

Toimituslaajuudet

Suppea Perus Laaja
Suunnittelu ✔️ ✔️ ✔️
Maarakennus - - ✔️
Runko ✔️ ✔️ ✔️
Täydentävät rakenteet ✔️ ✔️ ✔️
Talotekniikka ✔️ ✔️ ✔️
Pintarakenteet ✔️ ✔️ ✔️
Sisustus - ✔️ ✔️

Mikä toimituksessamme on niin mahtavaa?

R

Helppo ja vaivaton toteutus

Basso hoitaa projektin siten, ettei sinun tarvitse puuttua rakentamiseen. Kun projekti on ammattilaisten johtama, sekä laatu että kustannukset pysyvät kontrollissa. Vapaasti omien arkkitehtiluonnosten mukaan suunniteltu toteutus mahdollistaa yksilöllisten unelmien toteuttamisen.

R

Varmasti paras tarjous

Basson toimitus on hyvin laaja ja sen määrittely hoituu ammattilaiselta käden käänteessä. Täysin digitalisoitu tuotemäärittely ja -laskenta varmistavat alan luotettavimman ja vakaimman hinnoittelun. Basso on kivitalojen massaräätälöinnin edelläkävijä.

R

Laajin valikoima varustelua

Kivitalo Basson toteuttamana ei ole vain rakennettava talo. Basso tarjoaa laajan valikoiman varusteita ja sisustustuotteita, joista räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus. Saat valita sisällön ja lopputuloksen, me rakennamme sen.

R

Luotettava ja turvallinen

Epäorgaaninen rakenne tekee rungosta kestävän ja energiatehokkaan. Kivirunko on täysin vesi- ja ilmatiivis, mutta päästää vesihöyryä lävitseen antaen rakenteen hengittää. Säiden vaihtelu ja ulkoilman epäpuhtaudet pysyvät kivirungon ulkopuolella. Kivi on rakennusmateriaaleista kosteusteknisesti paras, se ei lahoa, homehdu eikä päästä ilmaan ei toivottuja hiukkasia.

R

Energiatalous kuntoon

Energiatehokkuus voidaan maksimoida kivirungolla. Massiivisella kivirungolla on myös kyky tasata lämpötilojen vaihtelua sisätiloissa. Basson toimituksessa otetaan rakennuksen energiatalous huomioon kokonaisuutena – runkomateriaalin lisäksi lämmöntuotto suunnitellaan optimaalisesti.

R

Helppo hoitaa ja ylläpitää

Kivitalossa osuvan ei tarvitse käyttää aikaansa ylläpitoon ja huoltomaalaukseen. Saumaton rappauspinta on teknisesti ja esteettisesti ainoa oikea vaihtoehto. Kalustamisen ja sisustamisen voi tehdä mielensä mukaan yhtenäisen seinämateriaalin ansiosta. Portaat ja välipohjat eivät anna periksi vielä sukupolvienkaan päästä.

Me halusimme Kivitalon!

Pientalohankkeen aikataulu

Pientalohankkeen aikataulu on helppo jakaa kahteen kokonaisuuteen – suunnitteluun ja rakentamiseen. Suunnitteluaikataulu pyritään muodostamaan mahdollisimman väljäksi, jotta kaikki suunnittelun osa-alueet saavat riittävästi huomiota. Arkkitehtuurin, rakenteen ja talotekniikan suunnittelun tulee istua saumattomasti yhteen ja tuottaa lisäarvoa kokonaisuutena. Suunnitteluaikataulu valitaan kohdekohtaisesti ja on tyypillisesti noin 3 kuukautta.

Rakentamisvaiheen aikataulu määräytyy kohteen koon ja varustelun mukaan, ja sisältää enemmän vaihtelua. Kokeneiden suunnittelijoiden ja laadukkaan suunnittelun ohjauksen tuloksena on tahdistettu työmaa. Työmaa käynnistetään kun toimitussisältö on tarkasti määritetty, mikä antaa hyvät nuotit rakentamisvaiheen jokaiseen hetkeen. Rakentamisvaiheen kesto on vähintään 6 kuukautta ja voi haastavissa kohteissa nousta aina 13 kuukauteen saakka. Koska kivitalot rakennetaan paikalla muuraten, vuodenajalla ja sijainnilla on väistämätön aikatauluvaikutus. Kivitaloja rakennetaan ympäri vuoden, talvirakentamisen aikatauluvaikutus huomioiden.

 

Pientalohankkeen kustannukset

Kustannukset ovat aina kuuma puheenaihe ja keskustelua ruokitaan yksipuolisilla sekä tiettyyn osa-alueeseen keskittyvillä arvioilla. Osa-alueiden kustannusten merkitys kuitenkin vähenee laajempaa kokonaisuutta arvioitaessa. Kivitalokeskus tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden harpata osa-alueiden hintavertailusta todellisten kokonaiskustannusten arvioimiseen. On ensiarvoisen tärkeää saada sitova tarjous hankkeen loppuun saattamisesta jo ennen hankkeen käynnistämistä. Budjetti on rakennushankkeen kriittisin realiteetti ja se tulee pitää mielessä arkkitehtisuunnittelusta loppusiivoukseen.

Uudenlainen talopakettikauppa 

Bassolla on voitu käytännössä huomata, että palvelun paraneminen ja toimituksen laajeneminen ovat vaikuttaneet asiakkaan ostopäätökseen positiivisesti. Tieto laajemmasta kivitalotoimituksesta on kantautunut laajemman yleisön korviin ja nykyään valtaosa kysynnästä kohdistuukin täysin valmiisiin paketteihin. Määrätietoinen toiminnan kehittäminen on mahdollistanut laajan kokonaisuuden tarjoamisen kilpailukykyiseen hintaan, mikä on omiaan vakiinnuttamaan tuotteen aseman markkinoilla. Kivitalokeskus palvelee kivitaloa etsivää välittömästi ja henkilökohtaisesti – onhan kyseessä koko elämän mullistava hankinta. 

Haluatko kuulla lisää kivitaloista?