As Oy Helsingin Aurinkoampeeri – Ennakkomarkkinointi alkaa keväällä 2021

Kalasatama on Helsingin itäisen kantakaupungin uusi urbaani asuinalue. Kalasatamassa ovat lähellä koti, palvelut, työ ja vapaa-aika. Alueella on monipuoliset palvelut ja se on helposti saavutettavissa joukkoliikenteellä, pyörällä ja autolla. Uusi ja nykyaikainen asunto Kalasataman As Oy Helsingin Aurinkoampeerista on loistava valinta omistaa ja asua.

Osoitteeseen Vanha Talvitie 7, 00580 Helsinki rakennetaan uusi kohteemme As Oy Helsingin Aurinkoampeeri. Rakennus on 2-8 kerroksinen ja yhtiöön tulee 52 uutta Hitas-asuntoa. Taloon on esteetön kulku molemmin puolin rakennusta.

Aurinkoampeerin energiatehokkuus tulee olemaan yksi Suomen parhaista. Rakennukseen on suunniteltu aurinkopaneelit osaksi julkisivua ja kattoa, jotka toimivat yhdessä maalämpöjärjestelmän ja syvien lämpökaivojen kanssa. Vuositasolla Aurinkoampeeri tuottaa enemmän energiaa kuin rakennuksen lämmitykseen tarvitaan.

Kohteen asunnot: Yksiöt 29-30,5 m², Kaksiot 36,5-43 m², Kolmiot 63-78,5 m², Kolme-neljä huonetta 73 m², Neljä huonetta 80,5 m², Neljä-viisi huonetta 100 m²

Kohteen asunnoista 4,5 m korkeita parvellisia loft-asuntoja on yhteensä seitsemän. Huoneistot 1 h-4 h.

Asuntojen arvioidut velattomat hinnat noin 195 500 € – 468.700 €

Ennakkomarkkinointi alkaa keväällä 2021 ja kohteessa tullaan järjestämään Hitas-arvonta.

 

Tilaa uutiskirje ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kohteen ennakkomarkkinoinnin alkamisesta.