Avoimet Työpaikat

Taitava ja energinen tiimi pystyy mihin vain! Tule osaksi Basson vahvaa ja eteenpäin katsovaa joukkoa. Etsimme jatkuvasti lisää innokkaita ja nousujohteisuutta kaipaavia henkilöitä muodostamaan kestävää rakennusalan liiketoimintaa. Ota rohkeasti yhteyttä jos koet vetoa moderniin rakennusalan tiimiin ja haluat olla yksi menestyksen kulmakivistä. Henkilöstön näkökulmasta Basso tunnetaan ihmisläheisenä ja onnistumisiin kannustavana työnantajana.

Työtehtävät

Liity osaavaan tiimiimme ja lähetä avoin hakemus.

Meillä on tapana onnistua!

Tony Tammelin tuli Bassolle 7 vuotta sitten täysin toiselta alalta opiskelemaan oppisopimuksella sähköasentajaksi. Pätevyyden saatuaan työ Bassolla vei mennessään ja vuodet ovat vierineet. Nykyisin Tony toimii talotekniikkaan erikoistuneena työnjohtajana kerrostalotyömaillamme.

Tilanteiden muuttuessa ja niin vaatiessa olen päässyt tutustumaan laajalti myös rakentamisen muihin osa-alueisiin ja oppinut valtavasti koko alasta. Yksi Basson parhaista puolista onkin juuri se, että projektin kokonaisuus on käden ulottuvilla ja siihen pääsee sisälle muutoinkin kuin vain oman, määrätyn osaamisalueensa puitteissa, Tammelin kertoo.

Parempaa jälkeä parin kanssa 

Toimivan talon määrittäminen vaatii asiantuntemusta monelta osamisalueelta. Onnistuneen kivitalomyynnin kulmakivenä on yhdistää asikaspalvelun, suunnittelun ja laskennan osaaminen jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti. Lopputuloksena on saumaton ja intensiivinen asiakassuhde, jossa jokaisen asiakkaan etsimä lisäarvo kyetään tarjoamaan. Tiimillä tekeminen parantaa sisältöä, vähentää virheitä ja nostaa asiakkaan saamaa lisäarvoa ensimmäisestä kohtaamisesta alkaen. Tiimityöskentelyideaa on kehitetty asiakaskokemusten perusteella ja näin voidaan ratkaista juuri niitä kysymyksiä, joita asiakkaat kohtaavat. 

Lähetä työhakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 16 MB.