Tarina ja Arvot

Hyvä eilinen on huomisen momentum!

Yrityksen taival alkoi vuonna 2008, jolloin kivitalorakentamisessa ei ollut vahvoja kuluttajarajapinnassa toimivia yrityksiä. Tee-se-itse rakentaminen kukoisti, mutta orastavaa kysyntää perustus, kellari sekä kivitalorunkopaketeille oli selvästi havaittavissa. Basson ensimmäisillä tuotteilla vastattiin tähän kysyntään ja olimme heti yksi ykkösnimistä. Asiakaspalautteessa alkoi esiintyä toiveita laajemmista kokonaisuuksista ja päätimme siirtää tuotantomme painopistettä muuttovalmiisiin toimituksiin. 

Uusi toimituslaajuus sai positiivisen vastaanoton asiakkaiden keskuudessa ja mikä parasta, saimme olla ylpeitä aivan itse kehittämästämme toimintamallista, joka oli ainut markkinoilla. Vielä nykyäänkään vastaavaa toimitusta ei saa mistään muualta. 

Omakotirakentamisessa toimituslaajuus on ollut nousu-uralla pitkään ja olemme olleet yksi keskeisistä tekijöistä muuttovalmiiden ja avaimet käteen kivitalojen tarjoajana. Kattavan toimituslaajuuden voi tarjota, kun koko rakentamisen prosessi on hallussa, massaräätälöitävissä ja ennakoitavissa. Todettuamme näiden osa-alueiden olevan kunnossa päätimme siirtää painopistettä tuotantomyyntimäärän kasvattamiseen. 

Tuhansien kotien kokemus ja jatkuva sisäinen kehittyminen, ovat varmistaneet paikkamme merkittävänä asuntotuottajana

 

Toimivalla rakentamisen prosessilla mahdollistimme suuremmat aluehankkeet ja yhä laajemman luhti- ja kerrostalohuoneistojen rakentamisen. Kehitimme, myimme ja toteutimme hankkeita, mikä herätti kiinnostusta alan toimijoissa ja merkittävissä asiakassegmenteissä. Tarjontamme erosi alalle tutuista tuotteista muun muassa korkealla laadulla, paremmalla arkkitehtuurilla sekä henkilökohtaisemmalla asiakaspalvelulla. 

Vahvan ja nousujohteisen historian positiivinen vaikutus nykytoimintaan on nähtävissä, ja siitä olemme ylpeitä. Tuhansien kotien kokemus ja jatkuva sisäinen kehittyminen, ovat varmistaneet paikkamme merkittävänä asuntotuottajana. Uskomme että menestys on suoraa seurausta tahdosta tehdä asioita oikein, tulevaisuuteen katsoen ja kestävästi. 

 

Kuvassa Basson messutalo Valkeakosken Asuntomessuilla vuonna 2009.

Kuvassa Basson messutalo Kuopion Asuntomessuilla vuonna 2010.

tyylikäs musta kivitalo asuntomessuilla

Kuvassa Basson messutalo Hyvinkään Asuntomessuilla vuonna 2012.

Tuhansien kotien kokemuksella

Basson tärkeimmät menestystekijät ovat elämää helpottavien ratkaisujen tarjoaminen sekä jatkuva asumisviihtyvyyttä lisäävä kehitystyö, jonka lähtökohtana on aina ihminen. Tuloksena on syntynyt mestariteos, jossa ainutlaatuinen toimitustapa yhdistyy premium-luokan asuttavuuteen.

Arvot

Vastuullisuus

Toimimme vastuullisesti ympäristöä, yhteiskuntaa ja asiakkaitamme kohtaan. Pyrimme aina mahdollisimman suureen energiatehokkuuteen, ympäristön kannalta kestävin keinoin. Valvomme asiakkaamme etua laadukkaiden ja pitkäikäisten varusteiden ja materiaalien valitsemisessa, tarjoamalla asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä kestäviä valintoja sekä laadun että tyylin ajattomuuden suhteen.

Jokapäiväinen kehittäminen

Toimintamme kasvaa ja tehostuu päivä päivältä. Tämä on pitkäjänteisen ja yhä jatkuvan kehitystyön seurausta ja olemme sitoutuneet pitämään tästä jatkumosta kiinni. Etsimme jatkuvasti mielenkiintoisia kehityskohteita asiakaslisäarvon maksimoimiseksi. Vastaanotamme myös avointa palautetta toiminnastamme ja käynnistämme toimenpiteet kohdatessamme kehitystarpeita.

Panostamme henkilöstömme ajantasaiseen tietoon, osaamiseen ja sen kehittämiseen. Kannustamme kaikkia ottamaan vastuuta yrityksen elinvoimaisuudesta ja odotamme aktiivista osallistumista toiminnan kehittämiseen

Luotettavuus

Kodin hankkiminen tai talon rakennuttaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Kun puhutaan suurista taloudellisista päätöksistä, yhteistyön luotettavuus, suunnitelmallisuus ja ennakoitavuus ovat tärkeimmät tavoitteet. Rakennusprojekti on aina pitkäkestoinen yhteistyömuoto ja osapuolten luottamuksen tulee olla horjumaton ensikohtaamisesta alkaen ja sen tulee kestää yli projektin päättymisen jälkeenkin. Johdonmukainen ja avoin yhteistyö ovat avain onnelliseen asumiseen.