Sijoittajat

Oletko kiinnostunut asuntosijoittamisesta?

Rakentamamme asunnot vetovoimaisissa kasvukeskuksissa ovat erinomainen sijoituskohde kaikille sijoittajille. Kaikki kohteemme ovat turvallisia sijoituskohteita korkean laatunsa ja kohtuullisen hinnoittelun ansiosta. Tutustu myynnissä oleviin kohteisiimme tai ota yhteyttä myyntitiimiimme. Usein kohteemme ovat hyvin kysyttyjä, joten ilmoittaudu mukaan jo ennakkoon.

Sijoitusasunnon hyvä ja vakaa tuotto varmistetaan jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa.

Asuntosijoittaminen

Asuntosijoittaminen on mielenkiintoinen ja parhaimmillaan erinoimaisia tuottoja tarjoava sijiotusmuoto. Asunnoissa tuotto on vakaata, ennakoitavaa ja helposti saavutettavaa jos pääsee valitsemaan parhaat asunnot suoraan rakentajalta.Sijoitusstrategioita on useita, mutta tuoton maksimoimiseksi on suositeltavaa sijoittaa suoraan asuntoihin. Hyvän sijoitusasunnon tunnuspiirteitä ovat sijainti, rakennuksen hyvä laatu sekä alhaiset käyttökulut.

Basso tarjoaa hyviä sijoitustuotteita niin yksityisille kuin yrityksille. Voit ostaa yhden tai usemman, kaikki kerralla tai hajautetusti. Tarjoamme myös kokonaisia taloyhtiöitä niitä etsiville, mutta lähtökohtaisesti asunnot myydään yksittäisille kuluttajille. Asuntosijoittamiseen suunnitelluissa kohteissa pyritään aina optimoimaan sijoitustuotto ja sijoittajan huolettomuus. Tavoitteet otetaan huomioon jo suunnittelupöydällä, jotta perusrakenteet saadaan sijoitustuotteelle sopivaksi. Paikalla muurattu harkkorunko toimii useimpien kohteitemme laadun kulmakivenä, mikä antaa vakaata matalariskistä tuottoa asunnon omistajalle.

Ilmoittaudu sijoittajaksi!

Tutustu nyt myynnissä oleviin kohteisiin ja kysy lisää myyntiin tulevista.