Yritys

Ota yhteyttä

Ydintoiminta

Basso Building Systems on asuntorakentamiseen erikoistunut kasvuyritys, joka tunnetaan tyylikkäistä kivitaloista ja korkealuokkaisesta asiakaspalvelusta. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu erilaisten hankkeiden kokonaistoimitukset, aluehankkeet, asuinkerrostalot ja muu asuntotuotanto. Useista rakennusliikkeistä poiketen toimintamallimme mahdollistaa tuotannon skaalaamisen yksittäisestä omakotitalotyömaasta suureen kerrostalokohteeseen. Yrityksellä on vahva ja ainutlaatuinen identiteetti paikalla suorittavana harkkorakentajana, tämä mahdollistaa joustavasti tapahtuvan täydennysrakentamisen.

Enää ei riitä keskinkertainen suoritus – vain paras kelpaa

Vertaansa vailla oleva kokonaistoimitus asettaa kivitalomarkkinaan uuden vaatimustason – enää ei riitä keskinkertainen suoritus – vain paras kelpaa.

Moderni asiakaskunta ymmärtää tulevaisuuteen katsomisen myös sijoitustuotteissa. Basso tuottaa kaiken kokoisia asuntoja sekä perustajaurakointi- että KVR-urakointimallilla. Kivirakentamisen osaaminen näkyy positiivisesti myös asuntotuotannossa nostaen laatuvaatimuksia ja yleistä käsitystä rakentamisen vaatimustasosta. Kohteen pitkäikäisyys ja huoltovapaus tekevät niistä sijoittajaystävällisiä sekä turvallisia.

Tulevaisuus ja strategia

Bassolla on maine luotettavana ja lämminhenkisenä yhteistyökumppanina. Kaiken toimintamme keskiössä on muodostaa lisäarvoa täsmällisesti jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Koska poikkeuksellisen kattavasta tuotteestamme suuri osa on
palvelua, on oleellista ylläpitää rakentamisen laadun lisäksi myös palvelun korkeaa laatua. Jatkamme omakotitalorakentamisen saralla yleisten standardien korkealla pitämistä, sekä ajatusjohtajuutta omakotirakentamisen toimintamalleista. Olemme keskittäneet yksilöllisten pientalojen rakentamisen osaamisen Basson Kivitalokeskukseen, joka palvelee kuluttaja-asiakkaidemme tarpeita. Tuotteemme on nykyaikaisen ihmisen valinta ja tavoitteemme on jatkuvan kehittämisen kautta säilyä ykkösvaihtoehtona.

Asuntotuotannon puolella painotamme yrityksen vahvuuksia. Toimintamallimme sallii ketterän adaptoitumisen pieniin sekä keskisuuriin hankkeisiin, minkä tärkeys tulee korostumaan helpon tonttimaan vähentyessä. Olemme myös mukana kehittämässä uusia hybridi ratkaisuja, joilla vastaamme tulevaisuuden ilmasto- ja ympäristöhaasteisiin.

Kuvassa yksilöllinen omakotitalo asiakkaan suunnitelmien ja varustelutoiveiden mukaan. 

Kuvassa 140 asunnon luhtitalokokonaisuus Espoon Pellaksenmäellä. 

Basso pähkinänkuoressa

Asunnot

KVR - Kokonaisvastuurakentaminen

Yksilölliset kivitalot

Vuodesta 2008

Tutustu toimintaamme ja innostu yhteistyöstä!