Yritys

Ota yhteyttä

Ydintoiminta

Basso Building Systems on kivirakentamiseen erikoistunut kasvuyritys, joka tunnetaan tyylikkäistä kivitaloista ja korkealuokkaisesta asiakaspalvelusta. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu kivitalojen kokonaistoimitukset, aluehankkeet,
asuinkerrostalot ja muu asuntotuotanto. Useista rakennusliikkeistä poiketen toimintamallimme mahdollistaa tuotannon skaalaamisen yksittäisestä omakotitalotyömaasta suureen kerrostalokohteeseen. Yrityksellä on vahva ja ainutlaatuinen identiteetti harkkorakentajana, joka tulee säilymään myös tulevaisuudessa.

Basso on johtava kivitalorakentaja Suomessa. Vertaansa vailla oleva kokonaistoimitus asettaa kivitalomarkkinaan uuden vaatimustason – enää ei riitä keskinkertainen suoritus – vain paras kelpaa. Kivitaloasiakkaat pitävät tällä hetkellä Basson tuoteajattelua vertailupintana tunnustaen Basson asiantuntijuuden kivirakentajana. Yrityksen toiminnassa katsotaan tulevaisuuteen sekä tuotteiden että toiminnan suhteen, mistä kertoo myös sen asiakaskunnan nykyaikaisuus.

Moderni asiakaskunta ymmärtää tulevaisuuteen katsomisen myös sijoitustuotteissa. Basso tuottaa kaiken kokoisia asuntoja sekä perustajaurakointi- että KVR-urakointimallilla. Kivitalo-osaaminen näkyy positiivisesti myös asuntotuotannossa nostaen laatuvaatimuksia ja yleistä käsitystä rakentamisen vaatimustasosta. Kohteen pitkäikäisyys ja huoltovapaus tekevät niistä sijoittajaystävällisiä sekä turvallisia.

Tulevaisuus ja Strategia

Bassolla on maine luotettavana ja lämminhenkisenä kivitalorakentajana. Kaiken toimintamme keskiössä on muodostaa lisäarvoa täsmällisesti jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Koska poikkeuksellisen kattavasta tuotteestamme suuri osa on
palvelua, on oleellista ylläpitää rakentamisen laadun lisäksi myös palvelun korkeaa laatua. Jatkamme omakotitalorakentamisen saralla yleisten standardien korkealla pitämistä sekä ajatusjohtajuutta omakotirakentamisen toimintamalleista. Ajat muuttuvat ja sukupolvet vaihtuvat. Tuotteemme on ja tulee olemaan nykyaikaisen ihmisen valinta ja tavoitteemme on jatkuvan kehittämisen kautta säilyä ykkösvaihtoehtona.

Asuntotuotannon puolella painotamme yrityksen vahvuuksia. Toimintamallimme sallii ketterän adaptoitumisen pieniin sekä keskisuuriin hankkeisiin, minkä tärkeys tulee korostumaan helpon tonttimaan vähentyessä. Kehitämme uusia hankemuotoja ja virtaviivaistamme yksittäisen kuluttajan asunnonhankintaa.

Tutustu toimintaamme ja innostu yhteistyöstä!