Kohteen asunnoista tullaan järjestämään Hitas-arvonta

As Oy Helsingin Aurinkoampeeri rakennetaan Helsingin kaupungin vuokratontille osoitteeseen Vanha talvitie 7 / Tukkutorinkuja 2. Rakennus on 2- 8 kerroksinen ja yhtiöön tulee 52 asuntoa, joiden myyntihinnan on Helsingin kaupunki rajoittanut Hitas-päätöksessään. Taloyhtiön hallintaan tulee 18 autohallipaikkaa, joista yksi on nimetty yhteiskäyttöautopaikalle ja yksi liikuntarajoitteisille. Autohallin yhteiskäyttöautopaikat ovat latauspistokkeellisia sähköauto-paikkoja. Arvioitu valmistumisaika on 5/2023.

Kohteen asunnoista tullaan järjestämään Hitas-arvonta. Aurinkoampeerin asuntojen hakuaika alkaa perjantaina 7.5.2021 klo 8.00 ja päättyy maanantaina 17.5.2021 klo 24.00. Arvonta suoritetaan keskiviikkona 19.5.2021 klo 15.00. Kaupunki ostaa tästä Hitas-yhtiöstä A 8 asunnon hallintaan oikeuttavat osakkeet yhtiöjärjestyksen Hitas-pykälien pysyvyyden varmistamiseksi, joten tämä asunto ei ole mukana arvonnassa.

Lapsiperheillä on ostojärjestyksen arvonnassa etusija perheasuntoihin. Perheasuntoja ovat 3 huonetta ja sitä suuremmat asunnot. Lisätietoja uuden Hitas-asunnon ostamisesta, hintasääntelystä, jälleenmyynnistä ym. löydät Helsingin kaupungin sivuilta.

https://www.hel.fi/helsinki/fi/asuminen-ja-ymparisto/asuminen/hitas

Lataa sivultamme Aurinkoampeerin infopaketti tai ole yhteydessä myynti@bassotalo.fi , niin saat tietoa kohteen asunnoista ja hakuohjeen. Päivitämme infopakettia vielä materiaalivalintaesitteellä myöhemmin.

 

Kohteen perustiedot
TyyppiKerrostalo
Kohteen lisätiedot
HissiKyllä
Talon ja tontin tiedot
Taloyhtiön nimiAs Oy Helsingin Aurinkoampeeri
TyyppiKerrostalo
Huoneistojen määrä52
Kerroksia8
HissiKyllä
RakennusmateriaaliBetonielementti
Tontin omistusVuokra
MaanvuokraajaHelsingin Kaupunki
LämmitysMaalämpö + Aurinkokeräimet

Lataa kohteen infopaketti

Voit ladata infopaketin lisäämällä sähköpostiosoitteesi

  • Hidden